Ariton logo felirat fehér

Kihangosító

Divider

Az utólagosan beszerelhető német Bury márkájú autós Bluetooth telefonkihangosítók modern, kényelmes és biztonságos megoldást nyújtanak az autóban történő hívások lebonyolítására és a telefonon lévő zenék hallgatására.  

  • Vezetékes távirányító háttérvilágítású nyomógombokkal
  • Hangutasítás (angol nyelven)
  • 30 wattos integrált impulzuserősítő
  • Multipont: két telefon egyidejű csatlakoztatása
  • Telefontöltés (2A)
  • Színes érintőképernyő magyar nyelven
  • Hangutasítás (angol nyelven)
  • 30 wattos integrált impulzuserősítő
  • Multipont: két telefon egyidejű csatlakoztatása
  • Telefontöltés (2A)

Kéznélküli telefonálás

A legfontosabb előny, hogy a Bluetooth telefonkihangosító lehetővé teszi a kétkezes vezetést, mivel nem szükséges a telefont a fülünkhöz tartani. A vezető könnyedén telefonálhat anélkül, hogy el kellene vonni kezét a kormányról, így növelve a vezetési biztonságot és teljesítve a KRESZ által előírt szabályokat.  

Automatikus kapcsolódás

Az első párosítást követően az autós kihangosító automatikusan kapcsolódik a telefonhoz, egy percen belül az autó beindítása után. Ez megkönnyíti a használatot, és a vezetőnek nem kell kézzel csatlakoztatnia minden egyes alkalommal.

Hangvezérlés

A Bury kihangosítók lehetővé teszi a hangvezérlést (angol vagy német nyelven), így a vezetők egyszerűen hívhatnak, fogadhatnak vagy elutasíthatnak hívásokat, anélkül, hogy meg kellene nyomniuk a telefon gombjait. 

Zenelejátszás

A Bury Bluetooth kihangosítók nemcsak hívásokat kezelnek, hanem vezetéknélküli, sztereó zenelejátszást is támogatnak (A2DP Bluetooth profil). Vezetés közben egyszerűen lejátszhatja és sztereóban hallgathatja kedvenc zenéit az autórádió összes hangszóróján keresztül. 

Multipoint kapcsolat

Ez a technológia lehetővé teszi két készülék egyidejű csatlakozását. Tehát, ha két telefonkészüléket használunk, bármelyikre is kapunk hívást, a kihangosítás működni fog, nem kell le- és visszacsatlakozni a különböző telefonokkal. 

DSP technológia

A Bury autós kihangosítók visszhangelnyomó és zajszűrő DSP technológiával rendelkeznek, amelyek javítják a hangminőséget és segítenek kiszűrni a zajok többségét.

Univerzális kompatibilitás

Autóspecifikus adapterrel a meglévő gyári autórádióhoz illeszthető a Bury kihangosító. A hívás és a zenehallgatás idejére automatikusan elnémítja az autórádiót, és az autóban lévő összes hangszórót használja a tökéletes élményért. 

A Bury Bluetooth telefonkihangosítók tehát nemcsak a vezetésbiztonságot fokozzák, hanem a kényelmet és a funkcionalitást is növelik autójában. Európában fejlesztve és gyártva – 24 hónap jótállással.