Ülésfűtés

 

A cégünk által forgalmazott - kárpit mögé utólag beszerelhető - ülésfűtés készlet a gyárival megegyező minőségű komfortérzetet nyújt az ülések esztétikájának megőrzése mellett.

Az üléshuzatra teríthető/gumizható, szivargyújtós kivitelű változatokkal szemben nincs zavaró kábel, amit a szivargyújtóba kell dugdosni, a beragasztott flexibilis fűtőbetét nem csúszkál és gyűrődik az utasok alatt, használaton kívül nincs útban, így elmondható, hogy kivitelében gyakorlatilag megegyezik a gyárilag beszerelt ülésfűtés rendszerekkel.

A legzordabb télben is pár perc alatt kellemes meleget biztosít mind az ülőfelületen, mind pedig a háttámlában, védve a derekat és az érzékeny vesét az üléshuzat közvetlen hidegétől.


Egy háromállású kapcsolóval lehet választani a gyors felfűtő és a folyamatosan kellemes meleget biztosító fokozat között. Természetesen külön billenőkapcsoló áll a vezető és az utas rendelkezésére és amennyiben nincs rá szükség, úgy teljesen ki lehet kapcsolni a fűtést.
 

 


A német Waeco cég fűtőszálas betétje rendkívül vékony, legnagyobb vastagsága mindössze 2 mm, könnyen hajlik és ezáltal rugalmasan felveszi az ülés formáját, nem dudorodik ki a kárpitból, gyakorlatilag a kapcsolón kívül nem lehet észrevenni, hogy az autóba utólag beszerelésre került. A tartós, biztonságos működést szavatolják az alkalmazott minőségi relék, az automatikusan - termosztát által - szabályozott hőfok és a cserélhető biztosítékok. A termék TÜV és E minősítéssel rendelkezik.


A készlet tartalmazza két ülés számára a beszereléshez és hatékony működéshez szükséges összes tartozékot:

• 2 darab 400 x 280 x 2 mm hajlékony, fűtőszálas betét az ülőfelületre
• 2 darab 300 x 280 x 2 mm hajlékony fűtőszálas betét a háttámlához
• 2 darab kis méretű, univerzális 3 állású kapcsoló
• komplett, előszerelt kábelköteg minőségi relékkel (12V)
• szerelési segédanyagok, kétoldalas ragasztószalag
• magyar, angol és német  nyelvű leírás és szerelési útmutató ábrákkal