Garmin GPS eszközök

Az 1989-ben alapított amerikai Garmin a világ vezető, GPS készülékeket gyártó cége, több, mint 50 millió darab eladott eszközzel. A Garmin márkájú berendezések megtalálhatók légi járművekben, hajókon, autókban, motorokon és a túrázók közt egyaránt, így azoknak, akik minőségi, felhasználóbarát navigációs eszközre vágynak, a Garmin termékeket ajánljuk.Garmin nüvi 205 és 255

A nüvi család sokak véleménye szerint (és szerintünk is) az egyik legszebb hordozható GPS-navigációs berendezés, ráadásul utazási információs adatbázis és digitális szórakoztatóközpont is egyben. A részletes térképek segítségével fordulóról-fordulóra történő, hangos navigációt nyújt, érintőképernyős felületének köszönhetően pedig könnyedén használható, mindezt alig nagyobb méretben, mint egy csomag kártya.

A nüvi 2x5-as sorozat hasznos utazási kiegészítőket, például JPEG képnézőt, világórát, árfolyam- és mértékegység átváltót, valamint számológépet tartalmaz.

Használja a nüvit címre navigálásra, vagy keressen egy Érdekes Helyet (például éttermek, szállodák, stb...). Az automatikus útvonaltervezésnek köszönhetően megtalálhatja a leggyorsabb útvonalat, a fordulóról-fordulóra történő hangnavigáció pedig elvezeti a céljához. Ha letér a megtervezett útvonalról, a készülék automatikusan újratervezi azt.

A nüvi 205 és 255 között csak a hozzájuk adott térképekben van különbség:

nüvi 205 - részletes Magyarország térképtartalom ingyenes frissíthetőséggel.
nüvi 255 - részletes Nyugat-Eu. és Magyarország, részleges Kelet-Eu. térkép.


Garmin nüvi 2-es széria
Garmin nüvi 205   -   37 900 Ft
Garmin nüvi 255   -   54 900 Ft

Garmin nüvi 300 & 350 Magyar nyelvű menü és navigációs hangok
Nagy érzékenységű, EGNOS-ra előkészített GPS vevő
Képnézegető, világóra, valuta- és mértékegység átváltó, számológép
SD memóriakártya foglalat további bővítés érdekében
Hangos és képi navigációs utasítások és riasztások
3D vagy 2 dimenziós madártávlati térkép megjelenítés
3,5"-os érintőképernyős színes TFT kijelző háttérvilágítással
Méret: 9.7 x 7.1 x 2 cm - könnyedén zsebre rakható, 147.4 gramm
Lítium-ion akkumulátor; felhasználástól függően 4-5 órás üzemidő
12 V-os szivargyújtó-töltő és szélvédőre tapasztható tartókengyel
Egyszerűsített PC-s csatlakozás tartozék USB kábelen keresztül
Letölthető szoftverrel beállítható pontok (pl. Traffipax)
Opcionálisan megvásárolható FM TMC vevő (dugóelkerülő funkció)Garmin nüvi 255W

A közkedvelt nüvi 255-ös nagytestvére. A nüvi 255W szélesvásznú, közel 11 cm átmérőjű kijelzőjének köszönhetően Ön sokkal jobb áttekintést kaphat a környező területről navigáció közben.

Navigáljon óriás kijelzőn, mégis elérhető áron a nüvi 255W-vel, mely előre feltöltött Európa térképpel kerül forgalomba. A készülékhez ajándékba adjuk a részletes, utcaszintű térképeket tartalmazó NaviGuide Magyarország SD kártyát, így Magyarország területén az elérhető legjobb minőségű navigációs térképpel tájékozódhat. Csakúgy mint az összes nüvi sorozat, a 255W is egyszerűen használható színes kijelzővel és vékony formával rendelkezik — tökéletes a mindennapos navigációhoz.

Garmin nüvi Bluetooth Navigáljon könnyedén. Egyszerűen keresse meg az úticélját a napfénynél is jól olvasható kijelzőn, és a nüvi elvezeti Önt oda, 2D vagy 3D térképnézetben, fordulóról-fordulóra hangutasításokkal. A nüvi 250W-re saját POI pontok is rátölthetők, így megoszthatja ismerőseivel kedvenc úticéljait.
A navigáció csak a kezdet. A nüvi 250W rengeteg, a nüvi családnál már megszokott funkciót tartalmaz, beleértve például a JPEG képnézegetőt, a világórát időzónákkal, valutaátváltót, mértékegység átváltót, számológépet és sok mást.

Garmin nüvi 255W
Garmin nüvi 255W   -   54 900 FtGarmin nüvi 1350T

Kis méret, kedvező ár, szélesvásznú képernyő. Ez az ultravékony készülék előre töltött Európa térképet, sávinformációt, forgalmi információkat és üzemanyagtakarékos ecoRoute™ funkciót is tartalmaz.

Karcsú. Vigye magával.
Huszonöt százalékkel vékonyabb, mint a korábbi nüvik, így az 1350T az ideális utitárs. A nüvi 1350T könnyedén csúszik a zsebébe vagy táskájába, újratölthető lítium-ion akkumulátorával pedig akár autón kívül is használhatja. Használja ki az 1350T új, tömegközlekedési funkcióját, mely letölthető opcionális CityXplorer™ tartalmaival (hamarosan elérhető) könnyedén navigálja Önt az adott városokban metrókon, villamosokon, buszokon vagy egyéb járműveken.

Legyen tisztában a sávokkal, mielőtt túl késő lenne.
Nincs több találgatás, hogy merre is kéne tartania a következő fordulónál. A sávinfó szolgáltatás a megfelelő sávba irányítja Önt a fordulóhoz vagy kijárathoz közeledve (nem minden területen érhető el ez a funkció!)

Lásson többet
A nüvi 1350T szélesvásznú kijelzőjével mindig tiszta képe lesz a környező területről. Nézzen térképet, navigációs irányokat vagy fényképeket, a fényes, csodálatos színekkel rendelkező, napfénynél is jól látható, 11 centis képernyőn.

Fordulóról-fordulóra irányítás
A nüvi 1350T intuitív kezelőfelülettel fogadja, mely két egyszerű opcióval indít: "Hova?" és "Térkép megtekintése". Érintse meg a színes kijelzőt, hogy könnyedén kereshessen címet vagy szolgálatást, majd hangutasítással vezesse el a berendezés a címéig. Előre töltött részletes City Navigator® NT utcatérképek, Érdekes Pontok milliói állnak rendelkezésére (POI pontok), melyeket 2-D vagy akár 3-D térképeket megjelenítve vezetik, akár sebességhatárok megjelenítésével is (a nagyobb utakon). Nagyobb nagyítási szinteken a domborzatárnyékolt alaptérkép egy könnyebben átláthatóbb térképet kap a környező területekről. Az 1350T továbbfejlesztett kezelői felületével a képernyők között egyszerűen az újja csúsztatásával válthat. A berendezésben megtalálható a saját pontok feltöltési lehetősége. A HotFix™ műhold pozíció becslésének köszönhetően a berendezés hamarabb talál pozíciót, így gyorsbban lesz használatra kész.

Forgalmi riasztások
Kerülje el a forgalmi akadályokat a nüvi 1350T alaptartozék FM forgalmi vevőjével. Ezzel a funkcióval információt kaphat az útja során várható akadályokról, késésekről. Egyszerűen érintse meg a kijelzőt, és máris kerülőutat javasol Önnek a készülék.

A navigáción túl
A navigáció csak a kezdet. A nüvi 1350T üzemanyagtakarékos, köszönhetően az ecoRoute funkciónak — ez a zöld üzemmód kevesebb üzemanyaghasználattal tervez útvonalat, és követi járműve fogyasztását. Számos utazás közben hasznos funkció található a készülékben, többek között JPEG képnézegető, utazó óra időzónákkal, valuta- és mértékegység átváltó, számológép, egyebek. A fényképes navigáció funkcióval a Garmin Connect™ oldalról letöltött fotók helyszínére könnyedén navigálhat. Szintén elérhető a forgalmi információs szolgáltatás, melyhez opcionális vevő szükséges. A "Hol vagyok?" opcióval azonnal láthatja a legközelebbi címet, segélyállomást és aktuális pozícióját. A nüvi 1350T Garmin Lock™ funkciójával lezárhatja készülékét, hogy mások ne férhessenek hozzá, a letölthető járműszimbólumokkal pedig személyre szaghatja azt. Tovább bővítheti berendezését az opcionális microSD™ kártyákkal.

Garmin nüvi 1350T
Garmin nüvi 1350T   -   64 900 Ft
Garmin nüvi 765T

Egy új navigációs perspektíva a nüvi 765T készülékkel. Ez a csúcskategóriás navigációs berendezés prémium szolgáltatásokat nyújt: sávinformációs szolgáltatás, 3D városnézet, forgalom elkerülés, GPS HotFix™ technológia és fénykép navigáció. nüMaps Lifetime Europe élettartamig díjmentes frissítést nyújtó kártyával! Sztereó Bluetooth fejlett telefonkönyv szolgáltatás segítségével fogadhat mobiltelefon hívásokat a navigációs berendezésén, valamint szólaltathat meg MP3 zenéket az autója rádiójával.

Ismerje a pontos sávot
A sávinformáció segíti Önt a megfelelő sáv kiválasztásával útjai során, leegyszerűsítva a navigációt autópályákon vagy bonyolult kereszteződésekben. Kerülje el a találgatásokat vezetés közben, a nüvi felcímkézi és jelöli a sávokat, nyíllal jelezve az Önnek megfelelő haladási irányt. A könnyebb átláthatóság érdekében a főbb autóutakon látványosan, táblákkal jelöli az utakat, letérőket. (Ez a funkció nem minden térképen támogatott!)

Fejlett navigáció 3D városnézettel
Induljon egy új navigációs-berendezés korszakba a 3D városnézetnek köszönhetően. Ahogy vezet nagyobb városokban, a főbb épületek és látványosságok 3 dimenzióban jelennek meg a térképen, így növelve a valóságérzetet.

A nüvi 765 előre feltöltött Magyarország SD kártyával és City Navigator Európa térképpel kerül forgalomba, mely digitális magasságmodellt is tartalmaz (így jobban áttekinthető a környezet). A folyamatos kép mozgatás és gyorsított térkép mozgatásnak köszönhetően a nagyítás és térkép áttekintés még pontosabb.

Frissítse Európa térképét a készülék élettartamáig díjmentesen!
A készülék mellé járó nüMaps Lifetime Europe kártya segítségével a készülékéhez való regisztrálás után az előre telepített Európa térképet a berendezés élettartamáig tudja díjmentesen frissíteni akár egy évben több alkalommal is. A frissítések online, letölthető formátumban érhetők el, melyhez nagy sebességű Internet kapcsolat szükséges. A nüMaps Lifetime Europe rendszerhez CD vagy DVD lemez nincs.

A fejlett útvonal tervezés segítségével akár 10 útvonalat is elmenthet, melyben megszabhatja az átmenőpontokat, valamint előre áttekintheti az utat a széles kijelzőn. A nüvi 765 automatikusan sorba is rendezi az útvonalat az optimális utazás érdekében - így Ön időt és üzemanyagot takaríthat meg.

Gondolja újra a városnézést az új, fényképes navigációval. Tervezze meg utazásait látványosságokhoz, melyeket geo-taggelt (pozíció információval ellátott) fényképek alapján választhat ki a Garmin Connect oldalról.

Ne veszítse el autóját a parkolóban! A nüvi 765 automatikusan tárolja a pozíciót, ahol kiveszi az autójából, majd amikor visszaindul, csak válassza ki az utolsó helyet.

Beépített utazó eszközök, például JPEG képnézegető, világóra, valuta- és mértékegység váltó, számológép és egyebek.

Forgalom elkerülés
A nüvi 765T tartalmazza a Garmin forgalmi elkerülő szolgáltatását, mely segítségével elkerülheti a forgalmi akadályokat, dugókat, valamint információt kaphat a várható késésről. nüvi 765T beépített A2DP sztereó Bluetooth® funkcióval rendelkezik, valamint mikrofonnal és hangszóróval. Párosítsa kompatibilis telefonjával, így kihangosítóként is használhatja a készüléket. Egyszerűen tárcsázzon egy számot a képernyő használatával, vagy arra alkalmas telefonjának névjegyzékéből válasszon egy felhívandó kapcsolatot. Amennyiben a pont tartalmazza, egy érintéssel felhívhatja a kívánt Érdekes Pontot. Alkalmas headset használatával sztereóban hallgathatja a zenéket.

Egyszerűség és biztonság
Érintse meg a 4.3 hüvelykes, színes kijelzőt, adja meg úticélját, és a nüvi fordulóról-fordulóra vezeti egészen a célig. A készülékben piktogrammok segítik a pontok keresését, mely a cégek saját logóját is tartalmazzák. A HotFix™ műhold becslés funkciónak köszönhetően a Garmin gyorsabban talál pozíciót.

’Hol vagyok?’ - segítségével részletes információ található az aktuális helyzetről. Egyszerűen érintse meg a jármű ikont, ezzel látható a pontos pozíció, legközelebbi cím, kereszteződés, kórház, rendőrség.

A nüvi 765T-ben megtalálható a Garmin Lock™, mely segítségével pozícióhoz társíthatunk biztonsági helyet, ahol a készülék automatikusan használható. Egyéb helyeken a készülék PIN kód megadásával indítható.

Személyre szabható
Tegye egyedivé nüvi 765T készülékét saját háttérképpel és jármű szimbólummal. Az ingyenesen letölthető széles kínálatból választhat közúti vagy off-road járművet, motort vagy klasszikus autókat.

Stílus és kényelem
A nüvi 765T speciális lágy hatású felülettel rendelkezik, mely minőségi látványt és érzést kelt, mindemellett kecses, így könnyedén elfér zsebében, táskájában. Az újratölthető lítium-ion akkumulátor kényelmes használatot biztosít autón kívül is, akár 5 órán át.


Garmin nüvi 765T
Garmin nüvi 765T   -   114 900 Ft

Jellemzők

 • Tetszetős, ultra-vékony kialakítás és könnyen kezelhető, érintőképernyős felület
 • Fordulóról-fordulóra történő magyar nyelvű hangnavigáció
 • Integrált FM jeladó (autórádió hangszóróira lehet "keverni" a nüvi hangját)
 • Közlekedési riasztások a mellékelt FM TMC közlekedési vevővel
 • Keressen címekre, POI pontokra a Garmin új Qwerty vagy ABC billentyűzetén
 • 10000 pontos nyomvonal log, mely tárolható és megjeleníthető
 • Sávinformáció és 3D épület megjelenítés (térképfüggő funkció)
 • Útvonaltervezés 10 menthető útvonallal
 • Bluetooth kompatibilis, így kihangosítóként is használható
 • Beépített funkciók, mint Language Guide, MP3 lejátszó, hangos-könyv felolvasó, képnézegető, valuta és mértékegység átváltó, világóra és számológép
 • Nagy érzékenységű beépített GPS vevő
 • Szabványos fejhallgató és mikrofon aljzat
 • Fényes 10.9 cm átmérőjű színes kijelző fehér háttérfénnyel; 480 x 272 képpont
 • Útkomputer mely rögzíti a megtett utat, maximális sebességet és a teljes időt
 • SD memória kártyafoglalat és leegyszerűsített PC kapcsolat
 • Tartalmazza a Garmin Lock™ lopásgátló funkciót
 • 3D, vagy 2D térképi megjelenítés
 • Készülék méretei: 12.2 x 7.6 x 2.0 cm ; Súly: 173g
 • Beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor: átlagos üzemidő 5 óra
 • Könnyen leszedhető tapadókorongos tartókengyel és a szivargyújtó töltő tartozék

Fontos! Mint a legtöbb USB-s háttértároló, a nüvi sem használható Windows 95, 98 vagy ME operációs rendszerekkel