Az Ariton Kft-t 1991-ben magánszemélyek alapították a gépjárműiparban megvalósuló kereskedelmi és szolgáltatási tevékenység végzésére. A cél kezdetektől fogva jó minőségű, - az adott kor műszaki színvonalának megfelelő - biztonságtechnikai, kommunikációs és komfortfokozó termékek, szolgáltatások értékesítése. Társaságunk folyamatos növekedés mellett tulajdonosi szerkezetét alapítása óta megőrizte és arra törekszik, hogy elkerülje a munkaerő-fluktuációt, amely véleményünk szerint alapvető fontosságú a biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújtó cégek esetén.

Kitüntető visszajelzés ügyfeleink részéről, hogy fennállásunk óta több tízezer gépjármű fordult meg szervizünkben: állandó megrendelőink között tudhatjuk a minisztériumok többségét, költségvetési szerveket, bankokat, gépjárműpark kezelő cégeket, jelentős méretű autóflottákat üzemeltető multinacionális nagyvállalatokat és régóta visszatérő magánügyfeleket.

Jelenleg 5 szerelővel, 5 gépkocsiállással hétköznap 8.00 - 16.00 óra között állunk ügyfeleink rendelkezésére a XIII. kerület - tömegközlekedési eszközökkel is - könnyen megközelíthető részén lévő, saját tulajdonú telephelyünkön, az Angyalföldi út 20. alatt.

 

Beszerelésre történő előjegyzést személyesen, telefonon, faxon vagy e-mailen keresztül tudunk felvenni. Az előjegyzési idő átlagosan két munkanap, ennyivel előtte érdemes bejelentkezni. A szerelések általában maximum egy munkanap alatt elkészülnek, és azon ügyfeleinknek, akik úgy döntenek, hogy szervizünkben várják meg gépkocsijuk elkészültét, kényelmesen berendezett, légkondicionált, ingyenes forróitalautomatával és vezetéknélküli internet hozzáféréssel felszerelt váróban biztosítunk erre nyugodt lehetőséget.

Belső udvari parkolónk lehetővé teszi, hogy az érdeklödők, vásárlók biztonságos helyen hagyják autójukat a cégünknél eltöltött idő alatt.